Jacky Lafon bij de voorstelling van haar variétéshow.
Volledig scherm
Jacky Lafon bij de voorstelling van haar variétéshow. © Kristof Ghyselinck

Jacky Lafon tourt in 2023 door Vlaanderen met variétéshow: “Heel blij nog eens tot bij mijn fans te komen”

BVJacky Lafon is helemaal terug en plant in het voorjaar van 2023 een heuse theatertournee doorheen Vlaanderen. Met haar gloednieuwe variétéshow ‘Zo dankbaar’ viert ze meer dan 50 jaar op de planken. “We gaan er een gezellig feest van maken", klinkt het.

 1. Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdomme, een beer!”
  Play
  TV

  Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdom­me, een beer!”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika kon de familie Gooris al heel wat van hun bucketlist afvinken. Maar voor Sam prijkt er nog één ding bovenaan zijn lijst: een beer in het wild zien. Wanneer Shania plots tijdens de autorit van San Francisco naar Quincy, een bruine beer spot, kan Sam zijn geluk niet op. “Een beer, recht voor u!” Hij kan zijn ogen niet geloven en laat al snel zijn tranen van geluk de vrije loop. “Hoe fantastisch was dat?”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.