Jacky Lafon schenkt opbrengst van theatershow aan Make-A-Wish

VIER
Jacky Lafon wil de droom van vele zieke kindjes waarmaken, namelijk een reis naar Disneyland Paris. Daarom gaat de opbrengt van de allerlaatste show van ‘HD en D’, waarin de actrice samen met Luc Caals en ‘Familie’-acteur Jef De Smedt te zien is, volledig naar het goede doel.

Dat Jacky Lafon een groot hart heeft voor haar medemens, weet iedereen al langer. Afgelopen week werd er in ‘Gert Late Night’ nog een ode gebracht aan haar liefdadigheid. Zo organiseert de actrice elk jaar een reis voor jonge patiëntjes met een levensbedreigende ziekte naar Disneyland Paris. En deze keer belooft het een bijzondere editie te worden, want voor de 35ste en laatste keer brengt ‘tante Jacky’, zoals de kinderen haar noemen, een bezoekje aan Mickey Mouse en zijn vrienden.

(lees verder onder de foto)

Jacky Lafon ging al meerdere keren met kinderen naar Disneyland Paris, zo ook vorig jaar.
Klaas De Scheirder Jacky Lafon ging al meerdere keren met kinderen naar Disneyland Paris, zo ook vorig jaar.

“Disneyland Paris is voor die kinderen het beste medicijn tegen al hun verdriet, zorgen en pijn”, aldus Jacky vorig jaar. “Als ik zie hoe die kindjes opfleuren na een ontmoeting met een Disneyfiguur, dan loont het telkens opnieuw de moeite om dit met hart en ziel te organiseren. Die kinderen zijn zo positief ingesteld. Daar kunnen wij als volwassenen alleen maar een voorbeeld aan nemen.”

Maar zo’n uitstap kost natuurlijk wel wat geld en daarom heeft Jacky beslist dat de opbrengt van de laatste moppenshow van ‘HD en D’, die op zondag 3 november in Het Witte Paard in Blankenberge plaatsvindt, volledig naar Make-A-Wish gaat. De actrice werkt met die organisatie samen om deze reis te organiseren. Na de show zal Jacky persoonlijk een cheque overhandigen aan de mensen van Make-A-Wish.. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sonja Carre

    Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Topvrouw !

  • Danny De Graeve

    Prachtig!

  • Roger Brouwers

    Een madamme zonder streken en franjes maar met het hart op de juiste plaats