Jacky Lafon nooit zo gelukkig: "Ik ben verliefd"

kristof ghyselinck
Jacky Lafon loopt op wolkjes! Haar jubileumtournee lokt uitverkochte zalen, maar vooral: vijf jaar na haar pijnlijke huwelijksbreuk met Guy, heeft ze een nieuwe liefde in haar leven. Morgen vertelt Jacky in 'Dag Allemaal' er voor het eerst over.

"Ik heb alles wat ik nodig heb. Voor mij is het weer ‘la vie en rose’, want ik ben niet meer alleen", vertelt Jacky ons. Ze werd gevraagd voor het VIER-programma 'Hotel Romantiek', maar bedankte vriendelijk omdat ze "geen partner meer zoekt". 

"Gelukkigste vrouw ter wereld"

Veel meer wil Jacky voorlopig evenwel niet in haar hart laten kijken. "Want in het verleden ben ik altijd erg openhartig geweest over mijn relaties en dat is me niet goed bevallen. Daarom heb ik beslist om mijn privégeluk nu iets meer af te schermen. Maar ik wil wel zeggen dat ik me de gelukkigste vrouw ter wereld voel. Dat boezemt me trouwens ook een beetje angst in, want mijn leven lijkt nu te mooi om waar te zijn. Ik hoop echt dat dit mag blijven duren."

Na vijf jaar is er dus een nieuwe liefde in Jacky’s leven. Eind 2012 liet ze na een relatie van zes jaar weten dat haar huwelijk met Guy voorbij was. De echtscheiding met Guy was haar tweede, want eerder was Jacky ook al gehuwd met Nest Adriaensen, bekend van de Antwerpse groep De Strangers.

Lees het volledige interview met Jacky Lafon morgen in 'Dag Allemaal'
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tom Vandensavel

  Ik ben blij voor haar!! Zo een lieve vrouw!

 • Regine De Brouwer

  Jacky aub hou je liefdesleven voor u ..ge gaat weer uitgelachen worden ..stel dat het niet doorgaat is het weer van da ...gewoon zeggen dat ge gelukkig bent is genoeg en een foto ..maar aub geen details ..niemand zit daar op te wachten ...geniet van je relatie en dat het heel lang mag duren ..

 • Kurt Hendrickx

  Ik ben heel tevreden voor haar want als er iemand is die het verdient is zij het wel.proficiat ma belle.

 • Hubert Buysse

  Hopelijk vindt ze nu voldoende inspiratie bij haar nieuwe liefde en heeft ze geen behoefte meer aan gedateerde grappen over situaties die zich afspelen onder de broeksband en in het slipje

 • frieda schaut

  ik wens de sympatieke jacky alle geluk toe, ze verdient het echt, want het is een zeer lieve dame,ik heb haar in levende lijve ontmoet enkele jaren geleden, heel spontaan en vol humor was ze