Exclusief voor abonnees

Jacky Lafon, de koningin van de kustrevues: “Het publiek vindt nog altijd moeiteloos de weg naar mijn shows”

Florian Van Eenoo Photo News
Jacky Lafon is deze zomer opnieuw de koningin van de ambiance aan zee. De actrice staat er al voor de zevende keer met haar eigen variétéshow op de planken, maar nog altijd gieren de zenuwen door haar lijf. Al een geluk dat ze geen stress ondervindt van een man aan haar zijde. “Voor een relatie heb ik geen energie meer”, zegt ze in een interview met het blad Story.

Wie ambiance zoekt aan zee, kan heel deze zomer bij Jacky Lafon terecht. In haar gelijknamige variétéshow deelt ze het podium met Luc Steeno, Laura Lynn, Matthias Lens, Frank Van Erum, het ballet en een internationale attractie. Toch is Jacky nog voor elke show zenuwachtig, bekent ze. “Na al die jaren slaat de stress nog steeds keihard toe. Ik moest zelfs naar de dokter met een beginnende maagontsteking, maar gelukkig bieden yoga en kruidenmedicatie soelaas. De haaruitval is erger: daar kan ik weinig aan doen. In de show draag ik pruiken en gelukkig herstelt het zich weer als de stress stopt, eind september.”

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy Madou

  Nie opgeven tante Rita je bent een Top actrice.

 • Katrien Wouters

  Topmadam!

 • Karel Van Campenhout

  Ik heb ze eens gezien in een heel goede show van Dirk Bauters, maar zij is daar opgetreden en het trok op niets, ze wou ook grappig doen, ze vertelde grapjes die iedereen al kent, het was heel armtierig, maar ja ge moet in de show de media aan uw zijde hebben, dan is de slechtse show goed.

 • Mike Zwarts

  Die denkt ook dat ze het warm water heeft uit gevonden.

 • raf degryse

  Een revue schrijven en spelen is een van de moeilijkste opgaven in de showbizz en theater middens . Alles is al gezegd en gespeeld geweest de vorige decennia , daarom is iets opfrissen aan de orde maar de mensen die daar jaarlijks naartoe gaan hebben dat door en haken af .Jammer!!!