John F. Kennedy en zijn vrouw, Jackie.
Volledig scherm
PREMIUM
John F. Kennedy en zijn vrouw, Jackie. © The LIFE Picture Collection/Gett

Jackie Kennedy gebruikte de liefdesdaad om zich te wreken op haar overspelige man

ShowbizzDe amoureuze inventaris die van Jackie Kennedy werd gemaakt door Kennedy-biograaf Ed Klein, is indrukwekkend. Wel zou ze de meeste mannen met wie ze het bed heeft gedeeld, alleen maar verleid hebben om zich op haar man te wreken, aldus de biograaf. John F. Kennedy was - dat is ondertussen publieke kennis - een behoorlijke vrouwengek, en jaagde alles na wat een rok droeg. Berucht is zijn affaire met het sekssymbool bij uitstek van die tijd, de actrice Marilyn Monroe. Volgens velen zou zij die passionele liefde zelfs bekocht hebben met haar leven.

 1. Koen Wauters en Joris Brys dienen zich aan als plasmadonor: “Kleine moeite in strijd tegen smerig beest”
  Mechelen

  Koen Wauters en Joris Brys dienen zich aan als plasmado­nor: “Kleine moeite in strijd tegen smerig beest”

  Zanger/presentator Koen Wauters en Studio Brusselstem Joris Brys hebben zich maandag bij het Rode Kruis aangediend als plasmadonor. Allebei werden ze recent zwaar ziek ten gevolge van Covid-19. Met hun antistoffen kunnen ze coronapatiënten genezen die het nog zwaarder te verduren krijgen. Het Rode Kruis hoopt dat nog meer genezen, mannelijke patiënten hun voorbeeld zullen volgen.
 2. Ella toont haar raptalent en Miss België heeft een ‘geluksonderbroek’: dit waren de hoogtepunten van de vijfde ‘Slimste Mens’-aflevering
  Play
  TV

  Ella toont haar raptalent en Miss België heeft een ‘gelukson­der­broek’: dit waren de hoogtepun­ten van de vijfde ‘Slimste Mens’-aflevering

  Geen zetelende Miss België die het eerder aandurfde om naar ‘De Slimste Mens’ te komen. De 23-jarige Celine Van Ouytsel scoorde maandagavond dus meteen een primeur. Helaas moest ze in een spannende finale nipt de duimen leggen tegen voetballer Hans Vanaken (28). Te weinig kennis over Julius Caesar en, godbetert, de sacramenten, werden haar uiteindelijk fataal.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement