Kim Kötter en Jaap Reesema.
Volledig scherm
Kim Kötter en Jaap Reesema. © EM-Press/Patrick van Emst

Jaap Reesema verwelkomt derde zoon: “Niet gepland, maar een wonder”

ShowbizzJaap Reesema (36) en zijn echtgenote Kim Kötter (38) hebben hun derde kindje verwelkomd. Het ventje heeft de naam Ted gekregen, die voor het stel een speciale betekenis heeft. “We zijn intens verliefd”, schrijft Kim op Instagram.

3 reacties

 • Jean-Pierre VAN NOTEN

  3 maanden geleden
  Als ze je zeggen dat je niet op natuurlijke basis zwanger geraakt,dan is het toch normaal dat je geen voorzorgen neemt en dan ben je helemaal superblij met je zwangerschap ook al is dit even schrikken en wennen,maar als de baby er dan is ,is het snel je wondertje.Nog een hele dikke proficiat.
 • Juliette Francois

  9 maanden geleden
  Alain Catry, in het artikel staat dat hun twee andere zoons zijn geboren na if-behandelingen. Op een normale manier zwanger worden, was dus zo goed als uitgesloten. Als dat dan toch gebeurt, dan kan dat zeer zeker als "niet gepland" beschouwd worden...
 • Alain Catry

  9 maanden geleden
  Niet gepland ? Als jullie geen voorzorg nemen , zit de hoge kans dat er komt !
 1. Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtingen en brengt meer dan 3 miljoen euro op
  Play
  56

  Rode Neuzen Dag overtreft alle verwachtin­gen en brengt meer dan 3 miljoen euro op

  Ze hadden gehoopt op 2,2 miljoen euro, maar Vlaanderen zamelde maar liefst 3.061.571 euro in voor de zesde editie van Rode Neuzen Dag. Ambassadeur Birgit Van Mol (53) en vliegende reporters Vincent Fierens (29) en Julie Van den Steen (29) maakten het eindbedrag bekend in een muzikale slotshow op VTM. Dat wil zeggen dat élke Vlaamse school een Sidekick Sam zal kunnen opleiden: iemand bij wie leerlingen hun hart durven te luchten, zodat ze leren sterker in hun schoenen te staan.
 2. Nieuw boek ‘Kinderen van Zeppos’ duikt in het verleden van jeugdseries op VRT
  Kunst & Literatuur

  Nieuw boek ‘Kinderen van Zeppos’ duikt in het verleden van jeugdse­ries op VRT

  Vandaag stelde auteur Peter Van Camp zijn nieuwe werk ‘Kinderen Van Zeppos’ voor. In het boek duikt hij in het verleden van enkele jeugdfeuilletons op de toenmalige BRT die generaties Vlamingen op woensdagnamiddag aan het scherm kluisterden. De traditie begon in 1955 en liep tot 1984, maar de meeste aandacht in het boek gaat naar de ‘gouden jaren’, die startten met ‘Kapitein Zeppos’ in 1964 en zouden duren tot 1973 met ‘De Kat’.