Jaak Van Assche: "Plots begonnen er gekleurde mensen te zwaaien, ze kregen lessen Nederlands met ‘De Kampioenen’"

ShowbizzKampioen zijn? Dat blijft gewoon plezant! Dat blijkt nog maar eens opnieuw uit de hoge kijkcijfers van de herhalingen op tv deze zomer. Ook al werd het laatste seizoen in 2011 opgenomen, de Vlaming blijft de humor rond de meest amateuristische voetbalploeg van Vlaanderen duidelijk smaken. Reporter Jarne trok naar de ‘F.C. De Kampioenen Fandagen’ in Plopsaland De Panne om acteurs Danni Heylen (Pascale), Ann Tuts (Doortje) en Jaak Van Assche (Fernand) te feliciteren. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

1 reactie

 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Destijds vond ik Doortje de knapste van allemaal!
 1. Christian Bale vol lof over Leonardo DiCaprio: “Telkens iemand een filmrol krijgt, is dat enkel en alleen omdat hij hem weigerde”
  Celebrities

  Christian Bale vol lof over Leonardo DiCaprio: “Telkens iemand een filmrol krijgt, is dat enkel en alleen omdat hij hem weigerde”

  De grootste Hollywoodster? Zonder twijfel Leonardo DiCaprio (47) volgens ‘Batman’-acteur Christian Bale (48). De ‘Titanic’-ster kiest volgens Bale zélf welke rollen hij speelt, elke rol passeert dan ook eerst langs de topacteur. “Ik denk dat bijna iedereen van dezelfde leeftijd in Hollywood z’n carrière te danken heeft aan het feit dat hij projecten doorgaf.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Willy op wieltjes: reclamespot Schlagerfestival wordt opgenomen... op rolschaatsen!
  Play
  Showbits

  Willy op wieltjes: reclame­spot Schlager­fes­ti­val wordt opgenomen... op rolschaat­sen!

  Hoe goed kunnen Vlaamse artiesten zich redden op rolschaatsen? Dat ontdekken we in deze Showbits, waarin Senne naar de persconferentie trekt van het Schlagerfestival, editie 2023. Gelukkig is Christoff er om hem mee recht te houden. “Ik heb op deze rolschaatsbaan zelfs een deel van mijn jeugd versleten”, vertelt Christoff. Willy Sommers en Laura Lynn zijn voorzichtiger en wagen zich niet op rolschaatsen. “Ik zou niet graag in het gips op het podium moeten staan”, zegt ze. “En wij gaan wel jaarlijks op skivakantie, maar schaatsen is niet aan mij besteed”, aldus Willy.