Exclusief voor abonnees

Ivan Pecnik liet zijn pluskind erkennen als zijn officiële zoon: "Hij draagt zelfs mijn familienaam"

Ivan Pecnik en zijn zoon Henri
Kristof Ghyselinck Ivan Pecnik en zijn zoon Henri
Ivan Pecnik (51) voelde nooit de drang om een gezin te stichten, maar toen hij enkele jaren geleden zijn vrouw Lucy leerde kennen, kreeg de acteur er met Henri (nu 10) een pluszoon bij. Hun band is zo sterk dat Ivan hem liet erkennen als zijn echte zoon.

Over de locatie voor het allereerste dubbel-interview met Ivan Pecnik en zijn zoon Henri moest niet lang nagedacht worden: de Antwerpse ZOO. Vanaf 3 april staan de twee hier immers samen op de planken in de spektakelmusical ZOO of Life, een hartverwarmend verhaal over liefde en dieren. Ivan kruipt in de huid van een okapiverzorger, Henri speelt een leerling die met zijn klas op bezoek komt. Bovendien wonen de twee, samen met echtgenote/mama Lucy, op een boogscheut van de ZOO. "Ik heb al heel mijn leven een abonnement", steekt Henri enthousiast van wal. "Als tweejarige wilde ik eens onder het hek van de giraffen kruipen. Gelukkig kon mama me nog net op tijd tegenhouden!" 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.