Volledig scherm
© Dieter Bacquaert/FB

Is Marthe van K3 opnieuw verliefd? “Ze is aan het daten met autohandelaar Glenn”

ShowbizzSamen met de lente hangen er ook amoureuze kriebels in de lucht. Zo laat K3’s Marthe (22) de liefde weer voorzichtig toe in haar hart. De gelukkige is Glenn, een autohandelaar uit Sint-Pieters-Leeuw. Hij bevestigt hun relatie in Dag Allemaal: “Maar Marthe en ik zijn nog volop aan het uitzoeken welke richting die zal uitgaan.”

 1. Christoff is blij met LGBTQ-uitspraak van de paus: “Eindelijk hebben ze in het Vaticaan het licht gezien!”
  Showbizz

  Christoff is blij met LG­BTQ-uit­spraak van de paus: “Eindelijk hebben ze in het Vaticaan het licht gezien!”

  Zanger Christoff (44) is erg blij met een recente uitspraak van paus Franciscus. Die zei voor het eerst in de geschiedenis van de Katholieke Kerk dat homokoppels het recht hebben om een gezin te vormen, want ze zijn ‘kinderen van God’. Christoff is zelf homoseksueel én heel gelovig. Voor hem is dit dus een verademing: “Ze hebben eindelijk het licht gezien, daar in het Vaticaan!”
 2. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).
 3. Confederatie Bouw boos op de Planckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veiligheidsregels”

  Confedera­tie Bouw boos op de Plan­ckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veilig­heids­re­gels”

  ‘Château Planckaert’ is met meer dan een miljoen kijkers een van de populairste tv-programma’s van het moment, maar valt toch niet bij iedereen in de smaak. De bekende familie knapt een vervallen kasteel in Frankrijk op, maar zondigt volgens de Confederatie Bouw tegen zowat alle veiligheidsregels in de bouw. “Eddy en co zijn niet ‘goe bezig’, ook al zongen ze ooit van wel”, klinkt het. Om het belang van veiligheid in de bouw te benadrukken, heeft de Confederatie Bouw al anderhalf jaar de campagne www.safetymypriority.be lopen. Ondertussen heeft de familie ook gereageerd op de heisa. “Dit is niet onze eerste renovatie.”