RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Is de verdwenen vrouw van almachtige ‘Scientolo­gy’-leider na 16 jaar eindelijk gevonden?

ShowbizzWáár is Shelly, de vrouw van Scientology-leider David Miscavige? Het is een vraag die nu al meer dan 16 jaar lang wordt gesteld. Sinds de Amerikaanse voor het laatst gezien werd tijdens de begrafenis van haar vader in 2007 leek ze compleet van de aardbol verdwenen. Er doken de wildste geruchten en theorieën op, maar antwoorden kwamen er nooit. Of toch tot nu, want één van de gewezen leden van de kerk beweert plots dat hij weet waar Shelly al die tijd zat. En daar heeft hij ook beelden van.

1 reactie

 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Ben eens naar hun initiatie geweest en deed alsof ik geen al te slimme was , heb ze ferm liggen had hahaha .
 1. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.
 1. “Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg
  PREMIUM

  “Ik ken een hoop intelligen­te Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg

  Theo Maassen heeft vrijdagavond voor een opmerkelijke passage gezorgd in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na een seksueel getinte grap zette de bekende Nederlandse cabaretier een kind van 3 uit de zaal. “Het gebeurde juist tijdens mijn meest schunnige grap. Het was héél bizar”, reageert Theo Maassen daags na het voorval.
  Antwerpen