K2 zoekt K3
Volledig scherm
K2 zoekt K3 © ANP

Is de uitzenddatum van ‘K2 zoekt K3' gelekt?

ShowbizzBinnenkort gaan de meisjes van K3 op zoek naar een vervanger voor Klaasje. Op 24 september gaat de zoektocht van start in Nederland. Daar zal het programma uitgezonden worden op SBS6.

5 reacties

 • Danny Leirs

  1 jaar geleden
  Alles heeft z'n tijd, ook K3. Studio 100, wees eens creatief??
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  K3 had moeten stoppen toen ze de vorige zochten. Een nieuwe naam was veel beter geweest.
 • ASylvie Reygel

  1 jaar geleden
  K3 zal nooit meer hetzelfde zijn na klaasje hanne en marthe is het wel goed geweest
 • Martine Goossens

  1 jaar geleden
  Ze zouden beter stoppen met K3. Het format zal nooit meer hetzelfde zijn.
 • Alex Gijsemans

  1 jaar geleden
  Hoe kinderachtig...wij willen het pas op 19augustus vertellen hoor...zo precies of dat dan nog meer geld gaat opbrengen...
 1. Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”
  Play
  Celebrities

  Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”

  Stille waters, diepe gronden? Het lijkt wel te gelden voor Victoria Beckham (48). De modeontwerpster liet zich van haar meest speelse kant zien als het over de hobby van manlief David Beckham (47) gaat. Sinds de lockdown ontdekte ook hij een nieuwe hobby: bijenteelt. In een video grapt ze met het feit dat David haar al meermaals ‘plakkerig spul’ aanbood, wat zij dan ‘proefde’. Dubbelzinnigheid alom, en dat valt in goede aarde bij haar volgers.
 1. Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”
  Play
  Showbits

  Karen Damen over nieuw seizoen 'Liefde voor muziek': "Een cover van K3 zou me nog steeds iets doen”

  Hoe belangrijk is het om als artiest te mogen deelnemen aan ‘Liefde voor muziek’? Nu de nieuwe cast bekend is, trekken Desna en Senne met die vraag naar ex-deelnemers Karen Damen en Piet Goddaer, alias Ozark Henry. Van onschatbare waarde, zo blijkt. “Vraag dat maar eens aan Margriet Hermans en Niels Destadsbader”, aldus Piet. Margriet scoorde inderdaad de Zomerhit met ‘Lekker blijven hangen’ en tekende voor de strafste comeback in jaren. En ‘Verover mij’, een cover van K’s Choice, is één van de grootste hits van Niels Destadsbader. Karen Damen zal met extra veel aandacht kijken naar het nieuwe seizoen, want de artiesten gaan ook nummers uit haar K3-periode bewerken. “Dat gaat mij wel iets doen”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.
 2. Shakira voor rechter gedaagd in Spanje vanwege belastingfraude
  Celebrities

  Shakira voor rechter gedaagd in Spanje vanwege belasting­frau­de

  De Colombiaanse popster Shakira (45) zal op een nader te bepalen datum terechtstaan voor belastingfraude in een rechtbank in de rand van Barcelona. Dat hebben de gerechtelijke autoriteiten dinsdag bekendgemaakt. Eind juli kondigde het Spaanse Openbaar Ministerie aan dat het een gevangenisstraf van meer dan acht jaar zou eisen tegen de zangeres vanwege belastingontduiking. Ze zou over de jaren 2012-2014 haar inkomstenbelasting van 14,5 miljoen euro niet hebben betaald.