Sean Dhondt, Pommeline en Tim De Pril
Volledig scherm
PREMIUM
Sean Dhondt, Pommeline en Tim De Pril © VTM/RV/DB

Is de tattoo-hype voorbij? “Gelukkig nooit namen van liefjes laten zetten”

ShowbizzPete Davidson (27), de beroemde Amerikaanse komiek en de ex van popdiva Ariana Grande (28), wil een honderdtal tattoos op zijn lichaam laten verwijderen. Ook in BV-land zijn er heel wat tattoofanaten. Maar is de hype nu voorbij of net niet? Wij vroegen het onder andere aan Sean Dhondt, Tim De Pril en Pommeline.

11 reacties

 • Olivier Delbeke

  1 jaar geleden
  Is nodig om je te kunnen vergelijken met een voetballer of artiest of om wat aandacht te trekken of om toch iets te kunnen vertellen.
 • Andy De Schieter

  1 jaar geleden
  Ik vraag me af waarom je dat nodig hebt.
 • Marcel Desmet

  1 jaar geleden
  Mensen moeten met iets aandacht trekken hé, als ze geen persoonlijkheid hebben dan maar met een tattoo. Kan mooi zijn zolang je onder de 50 - 55 bent, daarna worden die tekeningen gewoon lelijk maar niemand durft dat van zichzelf toegeven.
 • Fred De Meulemeester

  1 jaar geleden
  De hype is zeker niet voorbij,integendeel! Ik hoor van heel veel tattooeurs dat ze heel veel vraag krijgen van mensen rond de 70 jaar die nu eindelijk kunnen doen wat ze willen want als ze jong waren werd dit als vulgair gezien...geldt trouwens ook voor piercings!
 • Anita Cox

  1 jaar geleden
  Wat een domme reacties man man .. een tattoo is zeer persoonlijk en heeft vaak een betekenis voor degene die hem draagt...dus om je daar dan "een breuk mee te lachen" als iemand ouder wordt? Domme mensen zonder respect