VTM2
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM2

Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”

ShowbizzVan 2002 en 2012 konden we mee gluren in het privéleven van de familie Pfaff. De realitysoap was destijds een succes, en ook vandaag profiteert VTM2 nog van de mooie kijkcijfers voor de heruitzendingen. Als eerste bekende familie van Vlaanderen werden ze de grondleggers voor andere reeksen zoals ‘De Verhulstjes’, maar toch blikken ze niet heel graag terug op die periode. Al is het volgens TV-kenner Jules Hanot niet zo heel verwonderlijk dat ‘De Pfaffs’ weer op het scherm te zien zijn: “Het is een logische zet.”

78 reacties

 • dominique van damme

  12 maanden geleden
  Ik hoop dat kleinkinderen er nu eens aan denken om grootouders eens in de bloemen te zetten ja soms was het er wel over maar VTM betaalde he
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Denken al ouders dan nooit aan hun kinderen, is geld belangrijker dan prive, op een zekere leeftijd worden ze gepest door die openbare dingen, de kinderen dragen de gevolgen, neen ik keur deze gluurprogramma's af, en zeker de herhalingen, geef mij dan big brother maar die kiezen er zelf voor om voor schut te staan.
 • jos segers

  1 jaar geleden
  Saaie boel met steeds al die herhalingen. Is er nu echt geen enkele zender die goede televisie wil bieden met bvb een topfilm die ze niet 3 weken ervoor al hebben gegeven op een andere zender?
 • Michael Dubois

  1 jaar geleden
  Pffff triestig gesteld met de huidige tv programma's nu gaan ze die nog terug halen, jong jong jong toch
 • Marcel Bontinck

  1 jaar geleden
  Staan er niet meer om te springen omdat ze er niet meer voor betaald worden.
 1. Hilde Van Wesepoel blikt terug op eigen ontslag bij 'Familie': "Ook geschrokken dat Martine Jonckheere en Gunther Levi moesten vertrekken, maar dat is het leven”
  Play
  Showbizz

  Hilde Van Wesepoel blikt terug op eigen ontslag bij 'Familie': "Ook geschrok­ken dat Martine Jonckheere en Gunther Levi moesten vertrekken, maar dat is het leven”

  Actrice Hilde Van Wesepoel zal voor heel wat soapfans altijd Linda Desmet uit ‘Familie’ blijven. “Toen ik na 17 jaar ontslagen werd, had ik het daar erg moeilijk mee, vooral de manier waarop” vertelt Hilde aan Jarne. “Linda was altijd zo’n goed karakter, en uit het niets werd ze de bitch” voegt ze eraan toe.