Iris Hond over storm na affaire met Marco: “Ik richt me op positieve dingen”

Iris Hond
ANP Kippa Iris Hond
Pianiste Iris Hond (32) reageerde vanochtend op de storm die ontstond na het uitlekken van haar affaire met zanger Marco Borsato. Muziek heeft haar erdoorheen gesleept.

Hond was bij het Nederlandse programma Koffietijd om te vertellen over haar voorstelling ‘Home, waarmee ze een stem geeft aan mensen die op zoek zijn naar geborgenheid, een veilige plek, of een thuis. Presentatrice Loretta Schrijver vroeg haar of de piano haar had geholpen de afgelopen maanden, toen Marco Borsato zich gedwongen voelde om te vertellen dat hij een affaire met haar heeft gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine Borsato. Die twee hebben inmiddels bekendgemaakt te gaan scheiden.

Hond vertelde dat ze in oktober, toen de affaire de nieuwsrubrieken domineerde, volop in haar tournee zat. “Ik heb me gefocust op de boodschap die ik wil uitdragen. Op zo'n toer zit je in een soort bubbel, daar laat ik me niet uit halen. Ik richt me op de positieve dingen.”

Het spelen op haar piano ervaart ze zeker als steun. “Muziek is mijn uitlaatklep, bij alles wat er speelt in mijn leven.”

Lees ook: Na de steun, dan toch het afscheid: Leontine (52) en Marco Borsato (53) komen affaire niet te boven

Lees ook: “Kan onze relatie ontrouw overleven?” Seksuologe Kaat Bollen beantwoordt de meest gestelde seksvragen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sobek Wessels

    Dat huwelijk was al jaren stuk , daar heeft zij niets aan geholpen ! Trouwens Hij is getrouwd , Zij niet ?

  • Nicolas Van Hoecke

    Even een huwelijk stuk maken en dan weer verder gaan met haar leven. Ze zou zich moeten schamen.