Intieme momenten in ‘Temptation Island’: “Als er een zoen komt, zeg ik niet nee”

TVHet gaat er steeds intiemer aan toe in de villa’s van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Zowel Donna als Nico lijken het steeds beter te kunnen vinden met enkele verleiders. Zal het iets meer worden tussen hen? 

 1. Lies Vandenberghe en Stijn Vlaeminck praten jubileumeditie van ‘Kristallen Fiets’ aan elkaar
  TV

  Lies Vandenberg­he en Stijn Vlaeminck praten jubileume­di­tie van ‘Kristallen Fiets’ aan elkaar

  VTM-sportankers Lies Vandenberghe en Stijn Vlaeminck verlaten vanavond voor even de vertrouwde omgeving van de VTM Nieuwsset om de jubileumeditie van de 'Kristallen Fiets', zowat de 'Gouden Schoen' van de Belgische wielerwereld, in goede banen te leiden. Omwille van de huidige corona-maatregelen wordt het geen klassiek VIP-gala, maar wel een feestelijke uitreiking van awards in aanwezigheid van alle protagonisten, zij het in een covidsafe omgeving. De organisatoren van de 'Kristallen Fiets' hebben bovendien een straffe verrassingsgast weten vast te leggen.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.