Stefan Dennis (Paul Robinson) en Rebekah Elmaloglou (Terese Willis).
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Dennis (Paul Robinson) en Rebekah Elmaloglou (Terese Willis). © DigitalSpy

INTERVIEW. Stefan Dennis, al 35 jaar de boeman in ‘Neighbours’: “Ik weet niet of het een mijlpaal is, of een molensteen rond mijn nek”

TV‘Thuis’, ‘Familie’ en ‘Lisa’ zijn op tv met vakantie en van ‘Mooi en meedogenloos’ worden nu enkel herhalingen uitgezonden. Soapliefhebbers kunnen voor hun portie drama en romantiek enkel nog terecht bij VTM2. Daar loopt naast ‘Sturm der Liebe’ sinds een maand ook het Australische ‘Neighbours’. Stefan Dennis (62) staat daar als enige al van bij de start in 1985 op de set, als boeman Paul Robinson. Wij spraken hem over de voor- en nadelen van een rol in een van de bekendste soaps ter wereld. “Soms is het als acteur lastig om vast te zitten aan één rol.”

5 reacties

 • Eddy Van Buggenhout

  1 week geleden
  Ik en mijn dochter hebben de 8000 afleveringen steeds gevolgd, trouwe '' buren fans '' ' Mag nog lang verder gaan, grts uit Boom
 • Elle Devee

  2 weken geleden
  Je kunt via dailymotion meekijken met Australië maar ze zijn daar wel al zeker 2 jaar verder met de serie.
 • Sander Beusen

  2 weken geleden
  Uitstekend acteur. Hij weet erg goed de balans tussen slechterik en familieman te spelen. Blij met Neighbours weer elke dag trouw op tv.
 • Didi Bellens

  2 weken geleden
  Werd tijd dat we ons favoriete soap elke dag terug kunnen zien want op één was het niet meer te doen, 1 aflevering per week en als we geluk hadden 2 afleveringen.
 • Willy Helsen

  2 weken geleden
  Eindelijk weer echt vijf dagen per week. In de zomer op één was er vaak maar één aflevering per week of geen.