Rachel Hazes.
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Hazes. © Tessa Kraan

INTERVIEW. Rachel Hazes over het dieptepunt van haar zoon André: “Ik weet wat het is om je zó ongelukkig te voelen”

ShowbizzZe zag haar man z’n zorgen wegdrinken tot het leven hem verliet. En haar zoon leek hetzelfde pad op te gaan. Nu Rachel Hazes (52) zijn aangrijpende docu ‘André Hazes: Crossroads’ heeft gezien, kan ze vrijuit vertellen: over dat vreselijke telefoontje, haar eigen wanhoopsdaad, Andrés (28) vertroebelde jeugd en haar voornemen hem voor meer onheil te behoeden. “Van mij mag hij nog tien jaar bij me wonen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’. “Maar met z’n vriendinnen moei ik me niet.”

3 reacties

 • Balian Butler

  5 maanden geleden
  Heeft die niet altijd al vrijuit gesproken?? Beter ook wat (véél) meer respect tonen voor Monique, ze is de moeder van zijn kind/uw kleinkind en wat zij al allemaal getolereerd heeft... en ze blijft er staan, wat André ook uitvreet en ondanks alle leugens en bedrog!
 • Regine De Brouwer

  5 maanden geleden
  Rachel waarom Monigue er steeds onderuit halen .Die band tussen die twee zal nooit stuk gaan ze blijft voor hem zorgen en heeft meer te bieden dan gelijk wie ..Misschien niet meer als koppel maar ze zal er altijd zijn voor hem .Een prachtdame die rust brengt in zijn leven en misschien te goed .Andre mag blij zijn met iemand als zij .
 • Jean DE BRUYNE

  5 maanden geleden
  Rachel in Nederland kennen ze u heel goed hier in België niet zo maar daar komen ze nog achter wat voor iemand u bent
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Taylor Swift heeft last van statisch haar tijdens concert: “Dat komt ervan als je een opwindend optreden geeft”
  Play
  Celebrities

  Taylor Swift heeft last van statisch haar tijdens concert: “Dat komt ervan als je een opwindend optreden geeft”

  Oeps! Taylor Swift (33) had tijdens een optreden in Glendale, Arizona (VS) last van statisch haar. Op videobeelden is te zien dat de Amerikaanse zangeres zich helemaal geeft tijdens het nummer ‘I Knew You Were Trouble’. Maar plots komt haar kapsel rechtop te staan. De fans van Swift vinden het moment alvast geweldig. “Zelfs haar haar kan niet stilzitten tijdens de show.”
 3. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.