Olga Massart
Volledig scherm
PREMIUM
Olga Massart

INTERVIEW. Olga zag inzamelactie voor doodzieke dochter (6) ontaarden in nachtmerrie: “Toen de maffia aan de deur stond, werd het mij te veel”

ShowbizzHoe ver zou ú gaan voor uw kind? Olga Massart (52) kent het antwoord. Toen bij haar zesjarige dochter Sandra de zeldzame ziekte MLD vastgesteld werd, bewoog ze samen met haar man hemel en aarde om hun kleine meid een kans op overleven te bieden. Eind 2008 werd Sandra nationaal nieuws en stroomde het geld voor een geneesmiddel binnen. “Maar daarna zijn we door de hel gegaan”, zucht Olga. Wat de familie Massart overkwam, is zo aangrijpend dat regisseurs Jan Verheyen en Lien Willaert er een film (Red Sandra, red.) over maakten. In een gesprek met onze redactie vertelt mama Olga hoe zij alles beleefd heeft. “Toen de maffia aan de deur stond, werd het mij te veel.”

10 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 jaar geleden
  En de gewone mens us weer slachtoffer van het politiek farmaceutisch spel...Sterkte
 • leo Daneels

  1 jaar geleden
  Eigenlijk moet men de directeur van dit farmaceutisch bedrijf veroordelen wegens het niet helpen van een persoon in nood !
 • Severine Cap

  1 jaar geleden
  Wat een hel, zo zie je maar….. sterkte nog!
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Ik wens u enorm veel sterkte, zowel man als kind verliezen. De pijn moet heel erg zijn. Heel veel sterkte lieve mevrouw.
 • Yvonne Scevenels

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte 2 mensen moeten afgeven waar je zielsveel van hield, respect voor u
 1. KIJK. Iraanse ambassadeur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden
  Play
  Royalty

  KIJK. Iraanse ambassa­deur weigert Spaanse koningin Letizia de hand te schudden

  De Spaanse koning Felipe (54) en zijn vrouw Letizia (50) hebben donderdag een nieuwjaarsreceptie gehouden in het Koninklijk Paleis van Madrid. Ze hebben er heel wat buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Spanje gevestigde internationale organisaties ontvangen. Maar toen de ambassadeur van Iran het vorstenpaar begroette, schudde hij alleen de hand van koning Felipe. Het was ook niet de eerste keer, al heeft dat niets met de Spaanse koningin te maken: “Er zijn hier culturele etiquetteregels aan het werk. Dit is geen publieke afkeuring, maar de naleving van de Iraanse norm”, zegt de Britse lichaamstaalexpert Judi James. “Binnen de Iraanse cultuur schudden mannen en vrouwen elkaar geen hand, tenzij de vrouw eerst haar hand uitsteekt en de man bereid is het gebaar te beantwoorden.”