Op de foto: Martien Meiland en Erica Meiland.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de foto: Martien Meiland en Erica Meiland. © Brunopress/Patrick van Emst

INTERVIEW. Martien Meiland blijft samenwonen met z’n Erica: “De mannen komen echt niet als vliegen op me af”

TV“Wij houden van elkaar. We kunnen zo hard met elkaar lachen.” Het lijken woorden van een oprecht gelukkig, lang getrouwd paar, en in zekere zin is dat ook zo. Maar de relatie van realityster Martien Meiland (60) met zijn vrouw Erica (58) is intussen louter vriendschappelijk. Een openhartig gesprek over de liefde, accurate waarzeggers en die keer dat het bijna fout afliep. “Ik zal nooit meer met iemand die ik niet ken in een auto meegaan.”

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”
  ROYALTY

  Kate Middleton lanceert kortfilm over mentaal welzijn: “Het gaat niet alleen over onze kinderen, maar ook over onze toekomst”

  Kate Middleton (41) heeft vrijdag een kortfilm uitgebracht. Daarin spreekt de prinses van Wales met ‘Capital FM’-dj Roman Kemp (30) over het belang van mentaal welzijn en haar nieuwe campagne ‘Shaping Us’, die awareness moet creëren rond het belang van de eerste levensjaren van een kind. “Het is belangrijk dat kinderen de juiste emotionele steun om zich heen hebben", verklaart Middleton.
 3. INTERVIEW. Fenomeen Martien Meiland: “Kon ik een pil nemen om hetero te worden, ik deed het meteen”
  PREMIUM
  Showbizz

  INTERVIEW. Fenomeen Martien Meiland: “Kon ik een pil nemen om hetero te worden, ik deed het meteen”

  Vanavond is hij te zien in alweer het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’, volgende maand maakt Martien Meiland (60) zijn acteerdebuut in een sinterklaasfilm én hij lanceert zijn eigen collectie sjaals. Veel ‘wijnen, wijnen, wijnen’, maar ook cashen, cashen, cashen dus. “Ik snap niet dat mensen mij dat succes niet gunnen”, vertelt de flamboyante Nederlander in dit exclusieve gesprek over hun chateau, zijn liefdesleven en hun vierde (!) verhuis op één jaar tijd. “Als op zondagmorgen fans over het hek klimmen terwijl jij in je kamerjas zit, gaat dat te ver.”