Kit Harington
Volledig scherm
PREMIUM
Kit Harington © REUTERS

INTERVIEW. Kit Harington wordt Marvel-held na zware depressie: “Ik ga twee keer nadenken voor ik nog eens zoveel druk op mezelf leg”

FilmAcht jaar lang was hij als ‘John Snow’ dé man van het kleine scherm maar het pad van succes leidde rechtstreeks naar de fles. Vandaag is Kit Harrington (34) bevrijd van zijn demonen en schenkt de ster uit ‘Games Of Thrones’ ons in de Marvell-blockbuster ‘Eternals’ een gloednieuwe filmheld. “Ik heb hier heel lang over nagedacht. Want dit soort toewijding reserveer ik enkel nog voor mijn gezin.”

0 reacties

  1. Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022
    Muziek

    Muziekta­lent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

    Fien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.