Gordon Heuckeroth, Nederlandse ster en jurylid in 'K2 zoekt K3'
Volledig scherm
PREMIUM
Gordon Heuckeroth, Nederlandse ster en jurylid in 'K2 zoekt K3' © ANP Kippa

INTERVIEW. Gordon: “Ik heb in mijn leven meer piemels gezien dan dat ik riet op mijn dak heb”

ShowbizzAls Gordon Heuckeroth (53) in de studioshows van ‘K2 zoekt K3' zit, komt hij tegenwoordig overgevlogen uit Dubai. De zanger werd in 2020 namelijk overvallen in zijn eigen huis in Nederland, een traumatische ervaring die hij onder de zon en de wolkenkrabbers wil afschudden. Hij is 53 en het leven heeft hem zo veerkrachtig als een trampoline gemaakt. Ook in de liefde. “Met mijn nieuwe vriend zit het helemaal goed. En dan maakt al de rest van de wereld me echt niks uit.” Dat vertelde Gordon ons acht dagen geleden. Intussen is de relatie voorbij.

12 reacties

 • Stef De Vos

  3 maanden geleden
  Deze persoon vliegt dus constant tussen Dubai en Brussel om zijn werk voor K3 en Studio100 te doen. De samenleving en vooral de jeugd moeten de CO2-uitstoot van zijn verplaatsingen er GEWOON maar bijnemen. Verantwoord? Dat moeten we in de toekomst aan onze jeugdige klimaatbetogers in de school eens vragen.
 • Dick DECOCK

  3 maanden geleden
  Heeft waarschijnlijk pannen dak.
 • Jenny stevens

  3 maanden geleden
  Zijn lach humor is aanstekelijk toch!
 • Van Eersel Guy

  3 maanden geleden
  Amai en blij zeker?
 • André Miechielsen

  3 maanden geleden
  Een vleugje realiteitszin op jezelf loslaten geeft je zeker en vast een ander beeld over je eigen persoonlijkheid denk ik dan.
 1. Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zeeland, maar komt wél naar ons land
  Muziek

  Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zee­land, maar komt wél naar ons land

  Harry Styles (27) heeft noodgedwongen de Australische en Nieuw-Zeelandse optredens van zijn ‘Love on Tour’-wereldtournee moeten annuleren. Wegens de coronamaatregelen en zijn drukke agenda in 2022 ziet het ernaar uit dat fans in Australië en Nieuw-Zeeland de zanger pas in 2023 kunnen bewonderen. Wij hebben meer geluk, want Styles heeft op 7 juli 2022 een bezoekje aan ons land gepland.