SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

INTERVIEW. Fenomeen Martien Meiland: “Kon ik een pil nemen om hetero te worden, ik deed het meteen”

ShowbizzVanavond is hij te zien in alweer het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’, volgende maand maakt Martien Meiland (60) zijn acteerdebuut in een sinterklaasfilm én hij lanceert zijn eigen collectie sjaals. Veel ‘wijnen, wijnen, wijnen’, maar ook cashen, cashen, cashen dus. “Ik snap niet dat mensen mij dat succes niet gunnen”, vertelt de flamboyante Nederlander in dit exclusieve gesprek over hun chateau, zijn liefdesleven en hun vierde (!) verhuis op één jaar tijd. “Als op zondagmorgen fans over het hek klimmen terwijl jij in je kamerjas zit, gaat dat te ver.”

19 reacties

 • danny suenaert

  1 maand geleden
  Ik vind Maxime wel een leuke en knappe meid
 • Noël Abbeel

  1 maand geleden
  Goed programma mag nog wat doorgaan...
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Heerlijk positieve TV
 • Michael Dubois

  1 maand geleden
  Te veel "overkill" gedrag dan gaat het plezante eraf en word het irriterend.
 • Mieke Rottiers

  1 maand geleden
  Leuk op TV Chateau Meiland, daar wordt je vrolijk van en moet je ontzettend om lachen ! De plankaerts oersaai en de Verhulstjes lachen heel het programma met zichzelf ! Zucht
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.