Sommige beelden op het forum lijken gelekt te zijn uit hun privéomgeving of via hun sociale media. Ook screenshots van films of series waar acteurs naakt te zien zijn passeren de revue.
Volledig scherm
PREMIUM
Sommige beelden op het forum lijken gelekt te zijn uit hun privéomgeving of via hun sociale media. Ook screenshots van films of series waar acteurs naakt te zien zijn passeren de revue. © Vertommen / screenshot lpsg

Internetforum staat vol expliciete beelden van naakte BV’s: “Dit is onacceptabel”

Showbizz“Via bepaalde internetfora werden de beelden opgevraagd en verspreid.” Dat zeggen de advocaten van Stan Van Samang (41) nadat expliciete foto’s van de zanger verspreid werden. Daarbij legden ze de link naar het internetforum LPSG, wat staat voor ‘Large Penis Support Group’. Als we een kijkje nemen op het forum, vinden we al snel de groep genaamd ‘Belgian Celebrities’. Met daarin honderden beelden en video’s van naakte mannelijke BV’s.

 1. Vonnis geeft meer info prijs over ‘Eveline’, Stan haalt slag (een beetje) thuis: “Facebook zal eens goed lachen met die deurwaarder”
  PREMIUM

  Vonnis geeft meer info prijs over ‘Eveline’, Stan haalt slag (een beetje) thuis: “Facebook zal eens goed lachen met die deurwaar­der”

  De satirische website ‘t Scheldt plaatste gisteren het vonnis van de Brusselse rechtbank online, dat opgemaakt werd, nadat naaktbeelden van Stan Van Samang (41) online verspreid werden. Daarin staat te lezen hoe ‘Eveline’ het vertrouwen won van de zanger, hem beelden liet sturen via de chatapp Kik en hierna de beelden verspreidde en wou verkopen. Van Samang trok richting de kortgedingrechter om de verspreiding van de beelden tegen te gaan.
 2. Dit is hoe de mysterieuze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeelden van zichzelf te versturen
  PREMIUM

  Dit is hoe de mysterieu­ze ‘Eveline’ drie BV’s kon overtuigen om naaktbeel­den van zichzelf te versturen

  Het gerecht probeert volop te achterhalen wie schuilgaat achter de Instagramaccount ‘Eveline’, die Stan Van Samang (41), Peter Van de Veire (48) en Sean Dhondt (36) in de val lokte. Volgens onze informatie gebeurde dat volgens een goed geolied scenario dat in alle drie de gevallen bijna identiek verliep. Wie ze is weet voorlopig niemand, en of ze alleen dan wel in opdracht van anderen werkte ook niet. Wel konden we te weten komen hoe ze het deed.