Andre Hazes en zijn ex-partner Monique met hun zoontje Dré
Volledig scherm
Andre Hazes en zijn ex-partner Monique met hun zoontje Dré © VIER

Instagram verwijdert foto van zoontje André Hazes en Monique Westenberg wegens ‘pestgedrag’

ShowbizzMonique Westenberg (43) deelde gisteren een foto van haar zoontje Dré (4) op het strand die even later door Instagram verwijderd werd. Het socialemediaplatform haalde de foto offline wegens ‘pestgedrag'. De ex-verloofde van André Hazes snapt er zelf niets van. “Kan iemand mij uitleggen wie ik hiermee pest en/of intimideer en waarom?”, vraagt ze zich af.

6 reacties

 • Annick Bulens

  2 weken geleden
  Gewoon zelf instagram bannen
 • Annie Reybroeck

  2 weken geleden
  Vond die foto's juist heel leuk. Die kleine lieverd komt hiermee juist heel grappig uit de hoek. Wat is er mis met een stel cocosnoten......????? En degene van instagram die dat verwijderde zou dan best alle foto's van neptieten van inflencers moeten verwijderen !.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  2 weken geleden
  Dat ieder mens instagram en al die rommel bant de sociale bedrijven zullen vlug falliet zijn, ze zullen dan ansers kraaien, nu denken ze dat ze baas zijn, dat ze al die politiekers dan ook verwijderen want die pesten voortdurend.
 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 weken geleden
  Monique naar mij. Inziens pest je daar niemand mee Ongelooflijk dat je daarvoor straffen ik vindt het echt grappig wat Dreetje doet Ongelooflijk dat er tegenwoordig achter alles iets gezocht wordt Trek het je vooral niet aan een doe gewoon verder het is jou kind en ji doet daarmee wat jij het beste is voor hem
 • Guy Pollaerts

  2 weken geleden
  Wat is daar nu mis mee? Verwijder dan ook de dagelijkse foto’s van zijn papa met nieuwe vriendin, is misschien ook om te pesten dan???