Instagram-koningin Selena Gomez maakt account privé

"Nooit nog laat ik een ander persoon mijn woorden raden."

Photo News
Selena Gomez' Instagram-account was tijdelijk niet langer publiek. De 'Wolves'-zangeres maakte haar account privé nadat ze haar ontevredenheid over een artikel dat gepubliceerd werd in Billboard uitdrukte.

Als je nog geen deel uitmaakte van haar 130 miljoen volgers, kon je tijdelijk niet zien wat de 25-jarige popster op Instagram postte. De reden waarom ze ervoor koos om haar berichten te verbergen, is niet helemaal duidelijk. 

Fans merkten wel op dat de popster 's nachts een post op haar Instagram Stories zette die mogelijk een verklaring kan bieden. De foto is ondertussen verwijderd, maar natuurlijk hebben haar fans screenshots. 

"Nooit nog laat ik een ander persoon mijn woorden raden. Of nodig ik ze uit in mijn huis.", stond erbij geschreven. Na wat onderzoekwerk werd duidelijk dat de tekst op de achtergrond uit een artikel gepubliceerd door Billboard kwam. 

Dit is de paragraaf waar Selena niet mee kon lachen:

"Er ligt een 1,5 meter grote teddybeer languit op de keukenvloer in het Noord Hollywoodse huis van Selena Gomez. 'Ik weet het, ik weet het', zegt Gomez terwijl ze met haar ogen rolt, waarmee ze toegeeft dat ze weet dat het knuffeldier niet echt past bij het trio van fauteuils in de uitnodigende, marmeren hoekje. 'Het was een cadeau en eerst had ik zoiets van, dit is zo belachelijk, ik kan niet wachten om hem weg te geven aan iemand anders.' 

Maar Gomez, 25, heeft hem - nog - niet weggegeven." 

Een screenshot van Selena's account toen het privé gemaakt was.
Instagram Een screenshot van Selena's account toen het privé gemaakt was.

Ondertussen is Selena's account terug publiek en is haar Instagram-verhaal leeggemaakt. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.