Ini Massez
Volledig scherm
PREMIUM
Ini Massez © Kristof Ghyselinck

Ini Massez over haar dochters: “Hun liefjes blijven slapen, terwijl ik seks moest ontdekken tussen de bierbakken op een feestje”

ShowbizzNa de moeilijke puberteit van dochters Pien (17) en Jakoba (16) vindt actrice Ini Massez (45) opnieuw evenwicht in haar leven. Ze slaagt erin haar dochters stilaan los te laten en ook haar carrière loopt op wieltjes. Ze schittert in de film ‘Red Sandra’, de tv-reeksen ‘Loslopend Wild’ en ‘Zie Me Graag’ én op de set van de nieuwe Vlaamse Netflix-reeks ‘Diamonds’. “Wij gaan geen enkel onderwerp uit de weg”, vertellen de drie dames in een exclusief gesprek tussen moeder en dochters. Ook drank, drugs en seks worden openhartig besproken. “Dat moet, al botst het wel eens.”

 1. IN BEELD. Een superjacht, een kasteel en zelfs Beyoncé: dit was het extravagante huwelijk van Kourtney Kardashian & Travis Barker
  Play
  Celebrities
  2

  IN BEELD. Een superjacht, een kasteel en zelfs Beyoncé: dit was het extravagan­te huwelijk van Kourtney Kardashian & Travis Barker

  Wedding bells in Italië. Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46) stapten zondagavond in het huwelijksbootje. De realityster en de drummer van Blink 182 gaven elkaar het jawoord in een kasteel in de Italiaanse plaats Portofino. De volledige trouw, die enkele miljoenen kostte, werd gesponsord door Dolce & Gabbana. Een kijkje in het extravagante huwelijk en de opvallende gastenlijst.