Ingeborg deelt haar levenslessen in Dag Allemaal: "Ik was het ‘troostkindje’ dat er kwam na de dood van mijn zus."
Volledig scherm
PREMIUM
Ingeborg deelt haar levenslessen in Dag Allemaal: "Ik was het ‘troostkindje’ dat er kwam na de dood van mijn zus." © Kristof Ghyselinck

Ingeborg over liefde en leven: “Koen Wauters was ooit het alibi voor een van onze stiekeme afspraakjes”

ShowbizzEn plots is Ingeborg Sergeant (55) weer overal: vanaf deze week zetelt ze in de jury van ‘K2 Zoekt K3’ en binnenkort is ze te gast in ‘Het Huis’ bij Eric Goens. Opvallend: zo luid als ze op het scherm kan zijn, zo ingetogen is ze vaak ernaast. Die gespletenheid heeft diepe wortels, zo blijkt. “Ik kwam er alleen omdat mijn zusje gestorven is, ik was het ‘troostkindje’. Daardoor balanceer ik tussen uitersten”, zegt ze in een openhartig gesprek over haar jeugd, haar zoon, spiritualiteit en de liefde van haar leven. “Mijn trouwring? Die heb ik in een opwelling op een berg achtergelaten.” 

18 reacties

 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Wat is er gaande met dat mens, leugens over vaccinatie, en nu te pas en te onpas met boekskes roddels in de media, zou de yoga niet meer werken of brengt het niet genoeg meer op.
 • Anneie Dhaene

  1 maand geleden
  Goed dat er voor sommige een zapper bestaat, zalig toch? Als ze u nie aanstaat, zap dan weg! Ik kan haar persoonlijk en het is gewoonweg een zalig mens, in vele opzichten! En nog iets, niemand is perfect, toch?
 • Cindy Hal

  1 maand geleden
  Vergane en zelfs belegen glorie.
 • Koert Hendrickx

  1 maand geleden
  Weer zo eentje met veel mentale problemen. Lijkt me ver weg. Heeft het over "overvloedsbewustzijn", aub. Wie heeft dit uitgevonden ? Graag uit de media houden. Heeft niets serieus te vertellen. Kan zich beter laten vaccineren.
 • Jenny stevens

  1 maand geleden
  Ik vind haar stem mooi .