Ingeborg - Robin Keyaert met zijn pasgeboren dochtertje
Volledig scherm
Ingeborg - Robin Keyaert met zijn pasgeboren dochtertje © ID/Joris Casaer - Instagram

Ingeborg is helemaal klaar voor haar rol als oma: “We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid”

ShowbizzNog nét in 2021 mochten MNM-presentator Robin Keyaert (28) en zijn vriendin Jade hun eerste kindje verwelkomen. Hun dochtertje, Ruby, werd geboren op 31 december 2021. Ingeborg, de mama van Robin, is alvast in haar nopjes nu ze de rol van oma op zich mag nemen. “We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden.”

 1. Karen Damen openhartig over moederschap in 'Alloo Bij': "Ik heb me sinds de geboorte nooit meer gevoeld zoals voorheen”
  Play
  TV

  Karen Damen openhartig over moeder­schap in 'Alloo Bij': "Ik heb me sinds de geboorte nooit meer gevoeld zoals voorheen”

  Geen dozen papieren zakdoekjes voor Karen Damen in ‘Alloo bij...’, ook al blikt ze emotioneel terug op haar jeugd en de jaren die haar maakten tot wie ze vandaag is: een vrouw die stevig in het leven staat. Voor de inmiddels 47-jarige zangeres en actrice is de trip naar haar verleden bij wijlen aangrijpend en verrassend. “Waarom mijn relatie met Regi op de klippen liep? Omdat Gert Verhulst in het spel kwam.”
 2. Zwerven tussen verleden, toekomst en heden: dit zijn onze favoriete series over tijdreizen
  Streamz

  Zwerven tussen verleden, toekomst en heden: dit zijn onze favoriete series over tijdreizen

  Het verleden herschrijven, het heden beïnvloeden of de toekomst verkennen: series en films over tijdreizen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Naar aanleiding van Streamz’ nieuwe release ‘The Time Traveler’s Wife’ bundelen we deze week in onze Kijkgids vijf series die de gimmick eer aandoen. Van antiheld Loki (Disney+) tot een griezelig grottenstelsel in ‘Dark’ (Netflix): dit zijn onze favoriete ‘tijdloze’ series om te streamen.