ngeborg Sergeant
Volledig scherm
ngeborg Sergeant © Photo News

Ingeborg in opspraak voor vermeend plagiaat 'Gratitude': "Mijn secretaresse heeft dagen gezocht, maar kon geen componist vinden"

MuziekHet nummer 'Gratitude' van Ingeborg was een van de hypes van het afgelopen jaar. Qmusic-dj Rik Boey merkte echter op dat een Amerikaanse artieste Karen Drucker het nummer in 2009 al een keer uitbracht onder de naam 'I'm so grateful'. Toch is het nummer niet echt geplagieerd, zo blijkt.

3 reacties

 • Rania Desaegher

  5 jaar geleden
  In de zelfontplooingswereld? Ingeborg heeft goed gevonden waar de kassa rinkelt. En de vrt creëerde speciaal voor haar er nog een baantje bovenop.
 • Erwin De Meyer

  5 jaar geleden
  Als je secretaresse Proximus heeft zal ze niets vinden.
 • Huguette Vanden weghe

  5 jaar geleden
  Je moet maar durven...je naam zetten het werk dat niet van jou blijkt te zijn!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.