Inge Moerenhout uitte op Twitter kritiek op klagende studenten. In Dag Allemaal doet ze haar verhaal en reageren enkele bekende jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Inge Moerenhout uitte op Twitter kritiek op klagende studenten. In Dag Allemaal doet ze haar verhaal en reageren enkele bekende jongeren. © BELGAIMAGE

Inge Moerenhout ergert zich aan klagende studenten: “Voor mij zijn dat verwende kinderen. Anderen hebben het nog veel slechter”

ShowbizzStudenten die klagen hoe moeilijk ze het hebben door de coronamaatregelen, Inge Moerenhout (54) heeft het ermee gehad. Maar haar uithaal op Twitter is bepaald niet in goede aarde gevallen. “Toch blijf ik pal achter mijn boodschap staan”, zegt de voormalige tv-presentatrice. Enkele jonge BV-studenten vertellen hoe zij zich voelen bij Inges woorden, en de impact van corona op hun gemoed. “Het maakt onze problemen niet minder erg”, zegt ex-Familie-actrice Sarah-Lynn Clerckx. “Tijdens de eerste lockdown heb ik er helemaal doorgezeten.”

52 reacties

 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Goed gezegd meiske nu zagen ze dat ze niet buiten kunnen laat ze eerst wat verantwoordelijkheid en respect aankweken zou eigenlijk een nieuw vak moeten worden op school! 
 • Frederik Lootens

  2 maanden geleden
  Inge ik volg je volledig. Steeds dat gemekker en gejank,we leven al in een luxe maatschappij. Jongeren worden voortdurend veel te teveel gepamperd met alle gevolgen vandien. Zij die natuurlijk grootse plannen hadden gaan die 1 jaar moeten uitstellen. We zitten in geen oorlog ,die nog jaren zal duren.Het vaccin is er al.Trouwens veel vroeger dan verwacht.
 • Wesley Vlaminck

  2 maanden geleden
  Go Inge Moerenhout, mijn steun heb je.
 • Marco Kox

  2 maanden geleden
  Ik heb autisme, ik vind de huidige wereld een veel aangenamere plek, zoveel rustiger en stiller overal ☺️
 • Jan Desmet

  2 maanden geleden
  Stop met klagen allemaal. Laten we met z’n allen onze verantwoordelijkheid opnemen, respectvol blijven. Uitziende naar een degelijk vaccin! 
 1. George Clooney is dolgelukkig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaamheid”
  PREMIUM
  Celebrities

  George Clooney is dolgeluk­kig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaam­heid”

  George Clooney (59) legde vorig jaar zijn gezondheid in de weegschaal om zijn nieuwe film ‘The Midnight Sky’ te kunnen maken. Toen corona uitbrak moest hij die soms gevaarlijke passie voor zijn werk noodgedwongen aan banden leggen. “Het maakt me blij dat een eenvoudig leven voor mij nog altijd werkt.” George Clooney over zijn liefde voor Amal, zijn rol in Midnight Sky en zijn bijna-doodservaringen.
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips