Raphaëlla Deuringer en partner Dante Vanzeir
Volledig scherm
PREMIUM
Raphaëlla Deuringer en partner Dante Vanzeir © Kristof Ghyselinck

Influencer Raphaëlla Deuringer veroverde topvoetballer Dante Vanzeir: “Maar noem me alsjeblief geen WAG”

ShowbizzVan de groene grasmat naar de rode loper. De Vlaamse showbizz is met profvoetballer Dante Vanzeir (23) en influencer Raphaëlla Deuringer (22) een powerkoppel rijker. Als stel de vaderlandse evenknie van David en Victoria Beckham, maar dan zonder kapsones of divagedrag. Tijd voor een kennismakingsgesprek over hun relatie, vooroordelen en littekens uit het verleden. “Raphie is geen wandelend cliché. Anders zou het niet lukken tussen ons.”

3 reacties

 • Ivan Coigné

  4 weken geleden
  Mooi koppel. Veel geluk samen.
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Influencer, tik-tokker, instagrammer, rapper, dé 'beroepen' van de toekomst en je hebt er geen diploma voor nodig.
 • van Dessel Wim

  1 maand geleden
  Gewoon veel geluk en plezier samen ... meer moet dat niet zijn.
 1. Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV
  16

  Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’

  De jeugd heeft het gehaald in de 25ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. Of misschien vond regisseur Jeroen Perceval dat hij met drie beurten in de quiz van vriend Erik Van Looy voldoende promo had mogen en kunnen maken voor zijn film ‘Dealer’. Hoe dan ook exit van Perceval. Gelukkig was er de sprankelende en ongedwongen Anthony Nti om de iets te hard kabbelende show toch wat dynamiek te geven. O ja, nieuwkomer Esther Nwanu won. Uiteraard.
 2. Rachel Hazes geeft update over André: “Geen relatie met Monique”
  Showbizz

  Rachel Hazes geeft update over André: “Geen relatie met Monique”

  Rachel Hazes (51) heeft in het Nederlandse tv-programma ‘RTL Boulevard’ een update gegeven over haar zoon André Hazes (27), die sinds september een teruggetrokken bestaan leidt. Zo vertelde ze dat de volkszanger nog altijd bij haar woont. Over het bezoek van André aan zijn ex Monique Westenberg (43), waarvan de zanger onlangs zelf een filmpje op Instagram plaatste, zei ze: “Ik denk dat iedere vader naar zijn kind gaat.”
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.