Park Jimin en Oli London
Volledig scherm
Park Jimin en Oli London © HLN

Influencer ondergaat achttien operaties en naamsverandering om te lijken op BTS-zanger

CelebritiesDe Britse influencer Oli London, die nu door het leven gaat als Jimin, heeft achttien operaties ondergaan zodat die eruit zou zien als BTS-zanger Park Jimin. De influencer identificeert zich als non-binair en vertelde dat die al acht jaar in het verkeerde lichaam zit. “Maar nu kan ik eindelijk mezelf zijn, omdat ik nu Koreaans ben.”

3 reacties

 • Sebastian Peeters

  11 maanden geleden
  Dit is tegenwoordig het nieuwe normaal. Bouwvakkers en stielmannen vindt je nog amper. Iedereen wil tegenwoordig influencer of expert worden in milieu, gendergelijkheid, discriminatie. Dat zal wat geven in de toekomst.
 • nicole desseyn

  11 maanden geleden
  Pruts maar verder aan je lichaam het resultaat zal binnen een aantal jaar te zien zijn!
 • piet devlieger

  11 maanden geleden
  Een 'influencer' zonder dus ook maar de minste persoonlijkheid. Dat zegt veel over diegenen die zich door zo iemand laten 'influencen' ofte beïnvloeden.
 1. Duitse zelfverklaarde ‘technofanfare’ MEUTE verovert CORE: “Géén democratie, wél ambiance”
  Play
  Festivals

  Duitse zelfver­klaar­de ‘technofan­fa­re’ MEUTE verovert CORE: “Géén democratie, wél ambiance”

  Eindelijk weer een echte festivalzomer, eindelijk weer met z’n allen muzikaal genieten. Voeg aan dat lijstje, naast de vaste waarden - hallokes Pearl Jam en Nick Cave! -, dit jaar gerust MEUTE toe. Een zelfverklaarde Duitse ‘technofanfare’, die festivalweides op z’n kop zet. Gisteren moest CORE eraan, binnenkort staat Rock Werchter op de agenda. “Mensen vinden ons concept ofwel gek, ofwel geniaal”, legt bezieler Thomas Burhorn uit. “Maar we hopen wel zieltjes te winnen.”
 2. Karista wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”
  Play
  Showbizz

  Koorzange­res Karista uit team Duncan wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”

  Na een razend spannende finale mag uiteindelijk Karista zich kronen tot winnares van ‘The Voice Kids’. Amper 14 jaar is ze, maar ze zingt al van kleins af aan met haar familie in een kerkkoor en dat leidde haar naar het podium van het zangprogramma. Ook al debuteerde Duncan Laurence eigenlijk nog maar als coach, hij leverde meteen de winnares. Karista is dan ook apetrots: “Wie won, maakte voor mij niet uit. Al moest het wel iemand van team Duncan zijn” vertelt ze aan Senne en Jarne in een nieuwe Showbits.
 1. IN BEELD. Acrobaten, schoon volk en een optreden van CAMILLE: zo viert Atelier ExC z’n vijfjarig bestaan

  IN BEELD. Acrobaten, schoon volk en een optreden van CAMILLE: zo viert Atelier ExC z’n vijfjarig bestaan

  Vijf jaar. Zoveel tijd had ontwerpster Ebru Sari nodig om, samen met echtgenoot Cagdas, uit te groeien tot dé BV-referentie voor glamoureuze avondkledij. Dat wapenfeit mocht vrijdagavond gevierd worden, met een indrukwekkende modeshow. Kosten noch moeite werden gespaard om de Antwerpse nachtclub IKON om te toveren tot een onvervalst modecircus. Denk aan: acrobaten, een resem bloedmooie modellen én een optreden van CAMILLE - eentje dat letterlijk ‘vuurwerk’ opleverde. Bekend Vlaanderen stond erbij, keek ernaar en zag dat het goed was.