Ine Tiolants is de MNM Rising Star 2018

Ine Tiolants is de MNM Rising Star 2018.
MNM Ine Tiolants is de MNM Rising Star 2018.
Ine Tiolants (22) uit Alken is vanochtend op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Rising Star 2018.

Onlangs startte jongerenzender MNM met MNM Rising Star voor het tweede jaar op rij de zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode selecteerde de MNM-jury uit honderden inzendingen drie finalisten.

Glauco Aguilar Espinoza, Robin Crauwels en Ine Tiolants namen het tegen elkaar op in een bloedstollende week waarbij ze moesten optreden op een bomvolle trein, een promocampagne voeren en uiteraard hun song live moesten brengen op MNM. De uiteindelijke winnaar werd vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow.

Ine Tiolants ging lopen met de titel en gaat naar huis met een gouden plaats. Zij volgt OT op als tweede MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM. “Ongelooflijk! Ik sta echt te trillen. Aan iedereen die gestemd heeft: merci!”, vertelt ze.

“Bij de inschrijvingen viel Ine haar star quality ons meteen op. Haar live performances en cover hebben ons overtuigd: dit jaar wordt haar jaar!”, klinkt het bij de jury. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hans Plas

    Als ik kippenvel krijg is het goed. Fantastische stem, WoW.