CNR
Volledig scherm
PREMIUM
© CNR

In ‘#LikeMe’ trekt ze naar Japan, Camille zelf mikt op succes in Duitsland: “Veel belangrijker dan een nieuwe vriend”

MuziekHaar rol in ‘#LikeMe’ is sinds woensdagavond erg onzeker, maar Camille hoeft zich geen zorgen te maken. Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s... 2022 is nu al háár jaar. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Misschien ga ik wel deels in Duitsland wonen.” 

4 reacties

 • mattheo baert

  4 maanden geleden
  Groot gelijk dat ze eerst voor succes gaat! Ze mag haar dromen niet laten voor een vriend, ze is nu nog jong en ze zal nog een man vinden later.
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  Wanneer een vrouw niet persé een man nodig heeft is dit zeker een meerwaarde voor de rest van uw leven , het hoeft niet maar het mag betekent veel meer en brengt echt plezier men heeft dan elk een eigen leven en geen last van liefdesperikelen
 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Als je doorgebroken bent vind je wel één of andere voetballer.
 • Danielle Duym

  4 maanden geleden
  En gelijk heeft ze. Ze zit boordevol talent en moet zorgen dat ze economisch zelfstandig wordt en haar droom nooit opgeeft. Een man kan later ook nog wel.