Stijn Vlaeminck, reporter VTM in de Tour de France
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Vlaeminck, reporter VTM in de Tour de France © VTM nieuws

In het spoor van Stijn Vlaeminck, onze man in de tour: “Het is overweldigend én slopend”

Showbizz“Nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen en mogen doen.” Voor wie er nog aan zou twijfelen: Stijn Vlaeminck (39) beleeft een jeugddroom, als verslaggever in de Tour voor deze krant, ‘VTM Nieuws’ en de radiozenders Joe en Qmusic. Ook al is de job niet altijd makkelijk. Wij zetten ons in het spoor van de sportjournalist en zagen hem van deadline naar deadline hollen. “Eigenlijk zijn we elke dag van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds non-stop aan het werk. Ik leef hier in een roes.”

1 reactie

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Vtm en sportverslaggeving: een combinatie die niet werkt en nooit zal werken. Of ze moeten de seniors van de vrt binnenhalen….
 1. Peter Van de Velde liet zich ontdopen: “Dat Rome homoseksualiteit als een zonde blijft zien, stoort me mateloos”
  Showbizz
  22

  Peter Van de Velde liet zich ontdopen: “Dat Rome homoseksua­li­teit als een zonde blijft zien, stoort me mateloos”

  ‘Thuis’-acteur Peter Van De Velde (54) heeft zich laten ontdopen. Hoewel de acteur in God gelooft en regelmatig bidt, vindt hij het niet kunnen dat de katholieke kerk homoseksualiteit als een zonde ziet. “Ik wil daar geen deel van uitmaken. Dus ik heb een brief gestuurd naar het bisdom, om mij uit het doopregister te laten schrappen”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.
 2. Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechanteerd”
  Celebrities

  Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechan­teerd”

  Sam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears (39), heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode waarin Britney net onder het curatorschap van vader Jamie (69) kwam te staan en ze daar toen al onderuit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney-beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.