Céline en Michiel.
Volledig scherm
Céline en Michiel. © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. YouTube-sterren Céline en Michiel lokken 2500 fans naar première van hun eerste bioscoopfilm.

Van YouTube en TikTok naar de bioscoop: het is maar een kleine stap voor Céline en Michiel. Het onlinekoppel stelde zondagnamiddag in Kinepolis Antwerpen hun allereerste bioscoopfilm ‘Rewind’ voor in aanwezigheid van 2500 (jonge) fans die hen stonden op te wachten aan de rode loper. Onder hen ook enkele bekende ouders met hun kroost.

  1. BINNENKIJKER. Villa in ‘Knokke Le Zoute’-stijl voor 550.000 euro te koop in... Hasselt: “Unieke kloostervloer, hoge plafonds en sierlijke afwerking”
    PREMIUM
    Hasselt

    BINNENKIJ­KER. Villa in ‘Knokke Le Zou­te’-stijl voor 550.000 euro te koop in... Hasselt: “Unieke klooster­vloer, hoge plafonds en sierlijke afwerking”

    Goed nieuws voor Limburgers die verliefd zijn op woningen in de typische stijl van het mondaine Knokke Le Zoute, maar daarvoor hun provincie niet willen verlaten. Zo staat er sinds kort een karaktervolle villa te koop in de Hasseltse wijk Hollands Veld. “Een architectenfamilie met generatielange ervaring in West-Vlaanderen is speciaal voor deze stijl naar hier gehaald. Dit Knokse pareltje is uniek in Limburg.” Benieuwd? We nemen je mee op bezoek.