IN BEELD. Veel glitter en glamour op première 'Winterrevue - Extra Large'

`jacky Lafon en Luc Caals
Kristof Ghyselinck `jacky Lafon en Luc Caals
Gisterenavond vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van de vijfde editie van de Winterrevue. Het aanwezige BV-publiek werd getrakteerd op een wervelende show vol humor, show, muziek, pluimen, .... en dat allemaal in een extra large-versie.

Geen winter in Antwerpen zonder de Winterrevue. Traditiegetrouw creëert regisseur Stany Crets een wervelende show in Theater Elckerlyc. En omdat het al voor de vijfde keer is, maakt hij er een ultieme feesteditie van. Met als thema: Extra Large. Alles op het podium ziet er nog groter en spectaculairder uit: meer muzikanten, meer voorstellingen, meer glitter, meer glamour, meer humor, ... en dat maar liefst drie uur lang. En dat het concept aanslaat, bewijst de ticketverkoop. Nog voor de première gingen al ruim 10.000 tickets de deur uit.

Op het podium van de Winterrevue geven dit jaar Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals het beste van zichzelf geven in talloze live-acts en sketches. Voor Caals en Van Vooren is het maar maar liefst 13 jaar geleden dat beide heren nog samen in een revue stonden.

‘Winterrevue - Extra Large’ speelt nog tot en met 12 januari in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets via elckerlyc.be. 

Herbert Flack kwam kijken met zijn echtgenote Fabienne.

Kristof Ghyselinck

Als er gelachen wordt, dan is Christophe Stienlet er graag bij. Hij nam zijn vrouw Lesley en hun zoon Juneau mee.

Kristof Ghyselinck

Jan Schepens en Katja Retsin maakten er een gezellige avond van onder hun tweetjes.

Kristof Ghyselinck

Jacky Lafon is helemaal in haar nopjes met twee knappe mannen aan haar zijde.

Kristof Ghyselinck

Juan Gerlo en Tinne Oltmans trokken hun mooiste outfit aan voor de première.

Kristof Ghyselinck

Margriet Herman zakte af naar Antwerpen met manlief Frank, dochter Celien en goede vriend Geoffrey.


...
Kristof Ghyselinck ...

Ianthe Tavernier en Isabelle A kwamen hun goede vriendin en Les Copines-collega Helle Vanderheyden aanmoedigen.

Kristof Ghyselinck2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • sylvie Perquy

    Het plaatje klopte weer ! Alles was XL, het ballet, de kostuums, de sketches, de liedjes, het orkest ! Wij genoten met volle teugen van een gezellige winterrevue! Een aanrader voor groot en klein !

  • Johan LAUNDERS

    de ene acteur zal terug zeggen dat we zeker moeten gaan kijken, om dan te worden in hun show. Het is soms verre van lachen geblazen met de steeds wederkerende domme kluchten