30 jaar celebs in Disneyland.
Volledig scherm
30 jaar celebs in Disneyland. © Getty/Disneyland Paris/FilmMagic

IN BEELD. Van Michael Jackson tot Mariah Carey: sterren vinden al 30 jaar hun weg naar Disneyland Paris

ShowbizzDisneyland Paris viert feest! Vandaag is het exact dertig jaar geleden dat het Franse park de deuren opende voor het grote publiek. Intussen brachten meer dan 375 miljoen mensen een bezoekje aan Mickey Mouse en zijn vrienden, waaronder ook een heleboel grote internationale sterren. En zelfs een echte prins. 

2 reacties

  • Gino Peremans

    12 maanden geleden
    Bekende mensen worden daar voor betaald , ze zijn er dikwijls voor een rede , een nieuwe film of een nieuwe attractie. Het is altijd goed voor je pr als deze mensen op ''Bezoek'' komen , en nee iris Mickey mouse wordt dikwijls begeleid , hij ziet de helft niet door dat pak van zijn (disney)land.
  • Iris Demunster

    12 maanden geleden
    Begin jaren negentig liepen we in Main Street, Disneyland. Op de trappen van een huisje stond Mickey Mouse, vergezeld van 2 bodyguards. Dochter Wendy wou op de foto en ging aanschuiven. Eén per één mochten de kindjes op de foto met Mickey. De nodige afstand werd gevraagd aan de aanschuivenden. Normaal loopt Mickey vrij rond in het park ... . Op maandag lazen we dat Michael Jackson op bezoek was. Zou het kunnen dat ... ??