Tamara Aspe en dochter Pilar. "Fijn dat ze erbij is", aldus Tamara. "Die eerste keer zonder Pieter... 't is moeilijk."
Volledig scherm
Tamara Aspe en dochter Pilar. "Fijn dat ze erbij is", aldus Tamara. "Die eerste keer zonder Pieter... 't is moeilijk." © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Tamara Aspe te gast op ‘Winterrevue - Made in Belgium’

ShowbizzDe eersten zullen de laatsten zijn. Wat normaal de feestelijke première van de ‘Winterrevue - Made in Belgium’ moest worden, werd dankzij de verscherpte coronamaatregelen meteen haar zwanenzang. Verschillende BV’s wilden de kans niet missen om nog een keertje covid-19-veilig te genieten, en zakten af naar het Antwerpse Theater Elckerlyc. De meest opvallende onder hen was ongetwijfeld Tamara, de weduwe van schrijver Pieter Aspe. “Het is de eerste keer dat ik ergens naartoe ga zonder Pieter, en dat is wel emotioneel”, klonk het.

0 reacties

  1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
    TV

    Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

    ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.