Anne Hathaway, Tom Cruise en Julia Roberts op de rode loper van Cannes
Volledig scherm
Anne Hathaway, Tom Cruise en Julia Roberts op de rode loper van Cannes © Photo News

IN BEELD. Sterren (en jurken) kijken op het Filmfestival van Cannes

CelebritiesHet Filmfestival van Cannes staat elk jaar weer garant voor een parade aan de grootste sterren en bijzondere outfits. We zetten de meest opvallende outfits voor u op een rijtje. 

1 reactie

 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Ze mogen het hebben. De meeste jurken trekken op niets en ik zou er geen eurocent voor geven.
 1. Van giftige wanhoopsdaad tot zwangerschap na verkrachting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoonlijk verhaal
  Celebrities
  18

  Van giftige wanhoops­daad tot zwanger­schap na verkrach­ting: bekende vrouwen pleiten vóór abortus en delen hun persoon­lijk verhaal

  “Abortus is een basisrecht", leest één van de vele protestspandoeken in de Verenigde Staten. Het land lijkt wel in een teletijdmachine te stappen als de abortuswet wordt teruggeschroefd. De 50 Amerikaanse Staten beslissen nu elk apart of vrouwen een zwangerschap mógen afbreken. Uit alle hoeken klinkt kritiek. Ook celebrity’s uiten massaal hun ongenoegen en maken gretig gebruik van hun voorbeeldfunctie. Zo is het onder meer voor Nicki Minaj en Lady Gaga het uitgerekende moment om hun abortusverhaal te vertellen. “Ik dacht dat ik zou sterven.”
 2. Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”
  Showbizz
  31

  Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

  Het staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”
 1. Prinses Delphine én prinses Claire weer aanwezig bij nationale feestdag, koning Albert en Paola sturen kat
  Royalty
  3

  Prinses Delphine én prinses Claire weer aanwezig bij nationale feestdag, koning Albert en Paola sturen kat

  Het paleis heeft bekendgemaakt welke leden van de koninklijke familie hun opwachting zullen maken tijdens de feestelijkheden voor de nationale feestdag op 21 juli. Zo zullen prinses Delphine (54) en haar man Jim O’Hare (58) voor het tweede jaar te zien zijn tijdens het jaarlijkse defilé. Koning Albert (88) en koningin Paola (84) zullen dan weer afwezig zijn: het koppel heeft sinds de troonswisseling in 2013 geen enkele nationale feestdag meer bijgewoond.