.
Volledig scherm
. © .

IN BEELD. Regi en Elke door de jaren heen

Showbizz“21 jaar geleden kruisten onze blikken voor het eerst, nu hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan.” Met die woorden kondigden Regi Penxten (44) en Elke Vanelderen (42) het einde van hun huwelijk aan. Het koppel was 9 jaar samen en kende heel wat mijlpalen, waaronder een groots huwelijk, een tijdelijke breuk en twee kinderen. Tijd voor een terugblik op hun mooiste momenten.

1 reactie

 • Pascal Wuy

  3 maanden geleden
  Nu nog een 'blijscheiding'. Achter een jaar is het een vechtscheiding. Wedden!
 1. Eenzame Queen krijgt zoveel medelijden dat ze protest in gang zet: “Stop met die wrede begrafenisregels in het VK”
  Royalty
  3

  Eenzame Queen krijgt zoveel medelijden dat ze protest in gang zet: “Stop met die wrede begrafenis­re­gels in het VK”

  Religieuze leiders, goede doelen en enkele Britse ministers hebben zich verenigd in de strijd tegen de coronamaatregelen voor begrafenissen in Groot-Brittannië. Na het zien van de eenzaam rouwende Queen, die alleen moest zitten tijdens de begrafenis van haar echtgenoot, bereikte het ongenoegen van het Britse volk een hoogtepunt. “Maakt nu een eind aan die wrede regels.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge