Photo News
Volledig scherm
© Photo News

IN BEELD. Prinses Claire verschijnt voor het eerst sinds lang weer in het openbaar

RoyaltyAlsof ze nooit weggeweest is van het publieke toneel, zo enthousiast en goedgezind verscheen prinses Claire gisteren aan de zijde van koningin Paola op een prijsuitreiking in Brussel. De 47-jarige echtgenote van prins Laurent was nochtans zo’n twee jaar uit beeld. Er deden geruchten over een ziekte de ronde, en ze zou zelfs het echtelijk dak verlaten hebben. Zeker is dat prinses Claire Covid-19 gehad heeft. Nu is ze dus aan een comeback bezig: twee weken geleden woonde ze met Laurent en de kinderen een concert bij. 

17 reacties

 • Paul Geudens

  2 maanden geleden
  Het doet deugd princes Claire zo opgewekt en blij te zien, ze straalt geluk en liefde uit. Ik hoop voor haar dat ze echt zo gelukkig mag blijven.
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  Schaf alle dotaties eindelijk eens af. Rijke families zoals koningshuizen hebben genoeg geld . Indien ze iets te kort komen kunnen ze elkaar genoeg helpen . Vele van hen zitten in het bankwezen en weten hun kapitaal belastingvrij en voor successierechten zullen ze wel de achterpoortjes weten.
 • anne pot

  2 maanden geleden
  Prachtige en sobere dame met altijd een natuurlijke glimlach !!!
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Toffe madam,laat dat mens ééns gerust
 • Frank Van den Bulck

  2 maanden geleden
  En dan ? Moeten we nu jubelen en juichen misschien?
 1. Opvallende onthulling bij ‘Wat een Jaar!’: hoe Stijn Coninx “per toeval” de film ‘Hector’ regisseerde
  Play
  TV

  Opvallende onthulling bij ‘Wat een Jaar!’: hoe Stijn Coninx “per toeval” de film ‘Hector’ regisseer­de

  Vrijdag gaan de VTM-kijkers in ‘Wat een Jaar!’ mee met Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas van Geel naar het jaar 1987. Het jaar van de bouw van de Liefkenshoektunnel, de fameuze toespraak van president Reagan in West-Berlijn en van Michael Jacksons wereldhit ‘I’m Bad’. Koen verschijnt op het podium als Gordon Gekko in de film ‘Wall Street’ terwijl Jonas helemaal opgaat in zijn rol als Sonny Crockett in de politiereeks ‘Miami Vice’. Nathalie stapt in de teletijdmachine en komt terug als Krystle Carrington in ‘Dynasty’. Te gast deze week zijn regisseurs Stijn Coninx en Jan Verheyen, die met een glaasje gifgroene Pisang Ambon terugblikken op het glamoureuze jaar 1987.
 2. ‘Telefacts’ toont vanavond exclusief interview met Alec Baldwin: “Je ziet een gebroken man, maar is dit echt of een beetje gespeeld?”
  Play

  ‘Telefacts’ toont vanavond exclusief interview met Alec Baldwin: “Je ziet een gebroken man, maar is dit echt of een beetje gespeeld?”

  Vanavond toont ‘Telefacts’ exclusief een lang interview met Alec Baldwin, de 63-jarige acteur die betrokken was bij het dodelijke schietincident op de filmset van ‘Rust’. Hoe is het ongeval kunnen gebeuren en wat doet zoiets met een mens? “Je ziet een gebroken man”, zegt Birgit Van Mol van ‘Telefacts’. “Maar af en toe kan je je afvragen: is dit echt of is dit een beetje gespeeld? Dat moet de kijker zelf bepalen.” Bekijk hierboven een vooruitblik met Birgit Van Mol bij HLN LIVE.