IN BEELD. Niels Destadsbader speelt zijn padelveld in met BV-vrienden: “Conner Rousseau kan niet tegen zijn verlies, ik heb hem maar laten winnen”

Rackets in de aanslag, een horde fans en pintjes (en water) in de coulissen. En dan een opslag op zijn eigen padelveld. “Dit voelt ongelofelijk goed.” Niels Destadsbader (33) liet zijn langgekoesterde droom in vervulling gaan bij de officiële opening van Viva Padel. Gesterkt door Andy Peelman (38) nam Destadsbader het op tegen Conner Rousseau (29) en Elke Clijsters (37). Het was boven de dertig graden, maar er werd gepadeld of hun leven ervan afhing. Of de gastheer ook mocht winnen? “Laat ons zeggen dat ik een gentleman ben geweest...”, lacht Niels. 

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.