Harry Styles verblijft in Antwerpen in het Botanic Sanctaury Antwerp
Volledig scherm
Harry Styles verblijft in Antwerpen in het Botanic Sanctaury Antwerp © Botanic Sanctuary Antwerp/ Charles Sykes/Invision/AP

IN BEELD. Muren geverfd met wijn en whisky van 115.000 euro: in dit luxueuze Antwerpse hotel verblijft Harry Styles

CelebritiesVanavond treedt Harry Styles (28) op in een uitverkocht Sportpaleis. Tijdens z'n verblijf in Antwerpen overnacht hij in ieder geval in alle luxe: de wereldster verblijft naar verluidt in het chique vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp. Dat is het hotel waar Cilem Tunc (29) en Vincent Van Trier (39) elkaar onlangs het jawoord gaven. 

1 reactie

 • Geert Van de Moortele

  5 maanden geleden
  Aan decadentie is er blijkbaar géén limiet.Van die gast koop ik géén enkele plaat.
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”