Mathieu Terryn en Marie Wynants zijn getrouwd.
Volledig scherm
Mathieu Terryn en Marie Wynants zijn getrouwd. © Instagram

IN BEELD. Mathieu Terryn van ‘Bazart’ geeft trouwfeest in Portugal

Showbizz‘Bazart’-frontman Mathieu Terryn (27) is getrouwd met zijn vriendin Marie Wynants (27). Officieel gaven ze elkaar begin deze zomer al het jawoord, maar nu vierden ze dat met een groot huwelijksfeest in Portugal. 

11 reacties

 • Shana Kennes

  1 maand geleden
  Prachtig!
 • marco muzzio

  1 maand geleden
  proficiat met jullie gigantische ecologische voetafdruk.
 • Stijn Stoffels

  1 maand geleden
  Prachtig ... geen andere woorden voor. Dikke proficiat aan het mooie echtpaar!
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Was hij dat niet die vertelde hij anderhalf jaar geen euro verdiend had ? Wie heeft dan zijn feest in Portugal gesponsord ?
 • Sabine Van de Kerkhove

  1 maand geleden
  @Marleen Timperman, U heeft volkomen gelijk, maar schiet niet op deze jongelui, maar op de politiekers die velen deze beslissingen doen nemen, omdat ze de belgische horeca nog altijd onder de knoet houden. En als moateke Roussau in volle crisis, de belgische horeca de rug toedraaide om in Frankrijk grote jan uit te hangen, waarom de gewone man niet? Maar ze begrijpen niet dat zo België meer en meer naar af gaat. Zo klaar als pompwater.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”