Mathieu Terryn en Marie Wynants zijn getrouwd.
Volledig scherm
Mathieu Terryn en Marie Wynants zijn getrouwd. © Instagram

IN BEELD. Mathieu Terryn van ‘Bazart’ geeft trouwfeest in Portugal

Showbizz‘Bazart’-frontman Mathieu Terryn (27) is getrouwd met zijn vriendin Marie Wynants (27). Officieel gaven ze elkaar begin deze zomer al het jawoord, maar nu vierden ze dat met een groot huwelijksfeest in Portugal. 

11 reacties

 • Shana Kennes

  3 weken geleden
  Prachtig!
 • marco muzzio

  3 weken geleden
  proficiat met jullie gigantische ecologische voetafdruk.
 • Stijn Stoffels

  3 weken geleden
  Prachtig ... geen andere woorden voor. Dikke proficiat aan het mooie echtpaar!
 • michel vandewiele

  3 weken geleden
  Was hij dat niet die vertelde hij anderhalf jaar geen euro verdiend had ? Wie heeft dan zijn feest in Portugal gesponsord ?
 • Sabine Van de Kerkhove

  3 weken geleden
  @Marleen Timperman, U heeft volkomen gelijk, maar schiet niet op deze jongelui, maar op de politiekers die velen deze beslissingen doen nemen, omdat ze de belgische horeca nog altijd onder de knoet houden. En als moateke Roussau in volle crisis, de belgische horeca de rug toedraaide om in Frankrijk grote jan uit te hangen, waarom de gewone man niet? Maar ze begrijpen niet dat zo België meer en meer naar af gaat. Zo klaar als pompwater.
 1. Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spears-documentaire: “Ik wil gewoon mijn leven terug”
  Play
  Celebrities

  Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spe­ars-documentai­re: “Ik wil gewoon mijn leven terug”

  Netflix heeft de volledige trailer gelost van de explosieve Britney Spears-documentaire. In de eerste beelden van ‘Britney vs. Spears’ horen we onder meer hoe de zangeres vertelt dat ze haar leven terug wilt. “Ik heb dezelfde rechten als iedereen.” Britney (39) is niet blij met de nieuwe documentaire. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.