VRT
Volledig scherm
© VRT

IN BEELD. Kledingstijl van VRT-sportanker Catherine Van Eylen is al járen voer voor discussie

ShowbizzHét gespreksonderwerp na de VRT-nieuwsuitzending van donderdagavond? Dat moet de opvallende outfit van nieuwsanker Catherine Van Eylen (50) geweest zijn. Haar kledingkeuze werd achteraf uitvoerig besproken op sociale media, maar het is zeker niet de eerste keer dat de outfits van de voormalig ‘Slimste Mens’-winnares voer zijn voor discussie. Wij doken het archief in en gingen op zoek naar enkele voorbeelden van haar veelbesproken kledingstijl.

99 reacties

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Er zit wel 1 constante in. Het ene is nog lelijker dan het andere en zij slaagt er telkens in om de meest afzichtelijke dingen te dragen. Haute couture heet dat dan.
 • François Defosse

  2 maanden geleden
  Ik zie geen probleem, moet kunnen.
 • Werner verschooten

  2 maanden geleden
  Ze blijft verrassen, ze verbaast de wereld telkens weer! Zou die Wouter dat graag zien?
 • Leen Van den bussche

  2 maanden geleden
  Speciale stijl en goed passend voor jou Catherine !
 • kristoff mignon

  2 maanden geleden
  idd, wat een mooie stijlvolle vrouw, die Wouter heeft toch maar mooi geluk.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.