Guesthouse Kathleen Aerts
Volledig scherm
PREMIUM
Guesthouse Kathleen Aerts © Guest Droomhouse/Dieter Bacquaert

IN BEELD. Kathleen Aerts heeft haar guesthouse gevonden: “Al mijn charmes nodig gehad om de bank te overtuigen”

Showbizz“Tot drie keer toe deed iemand een hoger bod, maar de eigenares had het beste gevoel bij ons.” En zo mogen Kathleen Aerts (43) en haar man Steven (35), die gevolgd worden in ‘Villa Zuid-Afrika’ op VTM2, zich de trotse eigenaars noemen van een guesthouse in Franschhoek. De voormalige K3-zangeres is achttien uur per dag in de weer om er een pareltje van te maken. En de tijd dringt, want op de website staan de boekingen open vanaf 1 november. “Ik zal er elke dag zélf zijn. Ik wil zelf de mensen inchecken en het personeel managen.”

47 reacties

 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  wat heeft ze dan wel juist gedaan daar op die bank (om ze te 'overtuigen' ?) NONKELJEAN
 • DANIËL VONCK

  3 maanden geleden
  Prachtige vakantiewoningen in een adembenemende natuur, maar zo afgelegen, ikzelf zou me daar écht niet veilig voelen. Te veel criminaliteit in Zuid-Afrika.
 • Jennifer Peeters

  3 maanden geleden
  Dat VTM meebetaalt aan die luxe, dat moeten zij weten maar ik ben dat gezicht inmiddels wel beu gezien. Veel belastingen heeft die blijkbaar ook niet betaalt bij K3.
 • Bernard Vermoere

  3 maanden geleden
  Risicovol vind ik,destijds hebben de Belgen in Congo moeten vluchten,gemakkelijk mogelijk dat dit daar ook nog zo eindigt.Ik zou er geen euro insteken.
 • Rik Vanrobays

  3 maanden geleden
  Wat is daar nu interessant aan.. dat interesseert toch geen mens...mediageile mensen. ..pfff
 1. Prins Andrew voor het eerst genoemd in Epstein-proces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”
  Royalty
  1

  Prins Andrew voor het eerst genoemd in Ep­stein-pro­ces, getuige bevestigt: “Hij was wel degelijk op dat Lolita-vliegtuig”

  De Britse prins Andrew (61) is voor het eerst genoemd in het proces tegen Ghislaine Maxwell, de rechterhand van pedofiel en mensenhandelaar Jeffrey Epstein. Volgens een piloot die nog voor Epstein heeft gewerkt, waren zowel prins Andrew én ex-presidenten Donald Trump en Bill Clinton aanwezig op het beruchte Lolita-vliegtuig van Jeffrey. Daar liepen volgens getuigen constant minderjarige meisjes rond.