Photonews
Volledig scherm
© Photonews

IN BEELD. K3, Metejoor, Stef Bos, Gunther Neefs en Portland vertrokken richting Barcelona voor 'Liefde voor muziek’

ShowbizzRuim 20 graden, stralende zon, een zeldzaam wolkje en een tot de verbeelding sprekende locatie, op niet eens een uurtje rijden van Barcelona. De negen artiesten - Daan en Jaap Reesema verkozen eigen vervoer- die zondagmiddag verzamelden op de luchthaven van Zaventem hadden goede vooruitzichten. Ook al omdat ze een week lang elkaars repertoire onder handen mochten nemen voor het nu al negende seizoen van ‘Liefde voor muziek’.

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.