IN BEELD. ‘Junior Eurosong’-Tonya opent eigen koffiebar

Tonya Schamp tijdens de opening van haar eigen koffiebar CFÉ.
Photonews Tonya Schamp tijdens de opening van haar eigen koffiebar CFÉ.
De opening van CFÉ SHOP, de koffiebar van kindsterretje Tonya Schamper (23) lokte heel wat mooi volk naar de Melkmarkt in Antwerpen. De zangeres van ‘Hé doe maar mee’ baseerde de winkel op haar eigen kledinglijn. “Maar het is meer dan dat. CFÉ is een manier van leven", zegt ze. 

Jonas Meukens van X!nk kwam met zijn vriendin naar de opening. Al ging hij maar al te graag met Tonya op de foto. De twee leerden elkaar kennen tijdens ‘Junior Eurosong 2003'. “De vriendschapsband gaat nooit stuk", klonk het winnende lied van X!nk. De groep is ondertussen gesplitst, maar met Tonya is de vriendschapsband volledig behouden. 

‘Junior Eurosong 2003'-anciens Jonas Meukens en Tonya Schamp zijn vijftien jaar na hun kennismaking nog steeds dikke vrienden.
Photonews ‘Junior Eurosong 2003'-anciens Jonas Meukens en Tonya Schamp zijn vijftien jaar na hun kennismaking nog steeds dikke vrienden.

Bab Buelens is fier op haar goede vriendin Tonya. “Ik ben echt supertrots”, zegt ze. De ‘Familie’-actrice kwam samen met Laura Tesoro, Vincent Banic en ‘Expeditie Robinson’-kandidaat Thomas naar de opening van CFÉ SHOP. 

‘Familie’-acteurs Vincent Banic en Bab Buelens vertoefden samen met ‘Expeditie Robinson’-afvaller Thomas en een vriendin in het gezelschap van Laura Tesoro.
Photonews ‘Familie’-acteurs Vincent Banic en Bab Buelens vertoefden samen met ‘Expeditie Robinson’-afvaller Thomas en een vriendin in het gezelschap van Laura Tesoro.

Kelly Pfaff en dochter Shania Gooris poseren samen met een vriendin bij de opening van Tonya’s koffiebar. 

Kelly Pfaff en dochter Shania Gooris kwamen samen met een vriendin een kijkje nemen op de Melkmarkt in Antwerpen.
Photonews Kelly Pfaff en dochter Shania Gooris kwamen samen met een vriendin een kijkje nemen op de Melkmarkt in Antwerpen.

Jolien Roets van Q-MUSIC kwam samen met haar vriend Hakim een kijkje nemen. 

Radiopresentatrice Jolien Roets kwam samen met haar lief Hakim.
Photonews Radiopresentatrice Jolien Roets kwam samen met haar lief Hakim.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.