De Jamies.
Volledig scherm
De Jamies. © PN

IN BEELD. Het gezin van Sofie Dumont kiest voor luipaardprint én enkele streepjes bloot: dit was de rode loper van De Jamies

Geen Film Festival Oostende zonder De Jamies, de Vlaamse online video awards. En speciaal daarvoor zakte heel wat schoon - én opvallend - volk af naar de kust.

 1. KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kindje van 3 uit zaal zet
  Play
  SHOWBIZZ

  KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kind van 3 uit zaal zet

  Op sociale media zijn beelden opgedoken van het incident tijdens een show van comedian Theo Maassen (56) in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Na een seksueel getinte grap zette de Nederlandse cabaretier vrijdagavond een peuter van drie jaar uit de zaal. “Ik zal ervoor zorgen dat jullie het geld terugkrijgen, maar zo ga ik niet spelen”, klonk het verontschuldigend. Volgens Maassen was zijn show veel te schunnig voor een kind. “Wat als ik straks mijn penis stijf ga maken?”
 2. Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabiliteit is niet aan mij besteed”
  PREMIUM
  BV

  Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabili­teit is niet aan mij besteed”

  Vorig jaar zat Tine Embrechts (47) in ‘The Masked Singer’ nog in het pak van Flamme Fatale, dit seizoen is ze één van de vaste speurders. Ook is de actrice te zien in ‘De ideale wereld’. Geen gebrek aan tv-werk dus voor Embrechts, ook al denkt ze zelf dat de rollen niet altijd voor het rapen gaan liggen. “Tegenwoordig moet je als actrice van mijn leeftijd bijna dankbaar zijn dat je nog gevraagd wordt.” In ‘Primo’ vertelt Tine over ouder worden en de zoektocht naar een balans tussen haar carrière en gezin.